1586849.jpg

Minä olen nyt yli puolitoista vuotta kirjoitellut tätä blogia mielestäni erittäin ahkerasti. Nyt alkaa olla akku tyhjä ja uudet lennokkaat näkökulmat ja ajatusleikit vähissä. Niinpä Elmon blogi jää kesätauolle ainakin tuonne heinäkuun alkupuolelle saakka. Kesäkuussa on muutenkin koiranäkökulmasta vain yksi merkittävä tapahtuma eli Elmon 2-vuotissynttärit, jotka vietettäneen siis kaikessa hiljaisuudessa. Elmon kohdalla vuosien täyttyminen muutenkin on vain numeroita, koska aikuistumisesta saattaa olla vielä ihan vähän aikaista puhua...

Kevätkausi oli tänään mukava päättää Panelian ryhmänäyttelyyn, jossa Elmo oli erinomainen ja sai Vara-Sertin (arvostelu näyttelysivuilla). Pala pahviahan se vain on, mutta kun meillä ei noita ruusukkeita ole riesaksi asti niin otettiin siitä oikein valokuvatkin. Jotenkin oman säväyksensä antoi kevätjuhlaamme tuomari Esko Nummijärvikin, josta paljon kuulee juttuja (tuomarivaihdos oli tapahtunut tänä aamuna). Esko näki niin paljon erinomaista ja moitteetonta Elmossa ja kehui monin sanakääntein, että piti oikein katsoa toisenkin kerran, että mikä koira minulla narussa on...  Mukavaahan se silti on näin päin. Hirvenmetsästysjuttuja en harmikseni kuullut Eskolta ollenkaan ja alkuverryttelykin meni hukkaan, kun ei kehässä tarvinnutkaan juosta puolimaratonia kuten oletin.

1586856.jpg

Lähipäivinä kouluissa vietetään kevätjuhlia. Jokainen varmaan muistaa sen sykähdyttävän tunteen omilta kouluajoiltaan, kun laulettiin suvivirsi ja sitten alkoi piiitkä kesäloma.

Hyvää kesän alkua siis kaikille toivottavat: Elmo ja ryhmä !!

"Jo joutui armas aika
ja suvi suloinen.
Kauniisti joka paikkaa
koristaa kukkanen.
Nyt siunaustaan suopi
taas lämpö auringon,
se luonnon uudeks' luopi,
sen kutsuu elohon."