2100404.jpg                    Koomikko-Elmo

2100405.jpg                       Tahatonta komiikkaa: Nitro

On ne niin erilaisia. Siinä missä Elmo pienestä asti ryntäsi kaikkien ihmisten luo, kiemurteli vieraitten jaloissa ja oli umpitohkeissaan niin Nitro istahtaa maahan ja odottaa, että vieras tulee Nitron luo. Sen jälkeen Nitro haistelee, miettii ja killittää silmiin ihmistä. Jos tällä vieraalla on älyä eli namipaloja niin saattaapa Nitro vähän heiluttaa töpöä.

Siinä missä Elmo pelkäsi pienenä (ja edelleenkin) kaikenlaista kummallista niin Nitro ei pelkää. Kun jotain outoa tapahtuu niin Nitro istahtaa, mietiskelee asiaa ja jatkaa hetken päästä matkaa. Elmon on tosin nyt pennun tultua täytynyt lakata pelkäämästä pikkujuttuja -tai sitten me ei enää ehditä huomata, että se pelkää.

2100407.jpg

Elmo on myös alusta asti ollut Koomikko. Siitä ei juuri koskaan esimerkiksi ole saanut asiallisia valokuvia. Siinä missä kaveri-Aatusta on saanut komeita kuvia, on Elmon ilme / asento / toiminta aina jotenkin huvittavaa. Nitron kuvauksellisuudesta ei oikein vielä tiedä varmaksi sanoa, mutta näyttää selkeästi asiallisemmalta tässä vaiheessa.

Myöskin vauhtia Elmossa on aina riittänyt. Nyt kun on tämä uusi tulokas vertailupohjana niin sen jo uskaltaa sanoa Kokemuksen Syvällä Rintaäänellä. Nitro ei ole niin vilkas -tai siis ylivilkas... Ja hyväksi lopuksi: Elmo on aina ollut Elmon näköinen, mikä tarkoittaa, että minun silmissäni kaunis, mutta persoonallinen. Nitro on vain kaunis. En näe siinä mitään vikaa. Siitä tulee ehkä Miss Suomi -vai mikä se oli...

2100409.jpg

Nitrokin harjoittelee lentämistä (Elmon bravuuri). Alemman kuvan nimi on selvästi: "Mitä isot edellä, sitä pienet perässä."

2100408.jpg

Kuvat on alkuviikolta. Enää lumesta ei ole paljon muuta jäljellä kuin muisto vain.