253503.jpg

Meidän Elmon luonteesta on paljastunut kaksi asiaa.

Ensinnäkin se on kiinnostunut numeroista. Tähän mennessä pienistä hampaista on pelastettu sekä kännykkä että taskulaskin.

Toiseksi Elmo on järjestelmällinen. Nimittäin siitä kännykästä se oli syönyt numerot ensimmäisestä pystyrivistä eli numerot 1, 4 ja 7. Soitetuista puheluista havaitsin, että Elmo oli alkanut syömään seuraavaa pystyriviä. Nimittäin soitetun puhelun numerot kuuluivat: 285#005#882...

Mietityttämään jäi, että mitä ruotsalainen paimenkoira tekee luonteenpiirteillä, jotka viittaavat kiinnostuksen kohdistuvan numeroihin ja järjestelmällisyyteen?? Ehkä sen kuuluu osata laskea lampaita... Voihan silti olla niinkin, että se onkin kiinnostunut elektroniikasta ja uudemmasta tekniikasta noin yleensä, eikä tällä ollut mitään tekemistä numeroiden ja järjestelmällisyyden kanssa.

...toisaalta sähköpaimen tuli aikanaan teknistyvän maailman myötä ja se osaltaan syrjäytti pienten paimenkoirien asemaa, joten niin rappeuttaa rotuparka itse itsensä tarpeettomaksi...

Ps.

Lokakuun lopussa yli pyyhkäissyt lumimyrsky oli parasta Elmon elämässä tähän mennessä!! 25 metriä sekunnissa vaakasuoraan puhaltanut lumi ja tuuli tekivät elämisestä juhlaa ja iltalenkistä seikkailun (paitsi ihmisen mielestä).