Oltiin tänään Vaasassa näyttelyssä. Elmo oli Erittäin Hyvä. Omistaja ja Elmo ovat nyt Erittäin Poikki. Mieleen jääneitä seikkoja: Elmo kakkasi lattialle juuri kun oli päästy ulkoa sisälle, hieno ja pieneen tilaan menevä kevythäkki olisi muuttunut helposti juoksupyöräksi ja Norjalaistuomari haisi valkosipulille. Erityisen merkillepantavaa: tuomari arvioi, että Elmolla on "hieman hitaat liikkeet" !! Vähän kyllä nolottaa, kun olen koko ajan luullut, että Elmo on kohtuullisen vilkasliikkeinen yksilö... siltä se ainakin täällä kotona on tuntunut... (onneksi nyt asiantuntija on korjannut virheellisen käsitykseni...)

Kehässä Elmo toteutti sen mitä viime päivät ovat näyttäneet eli ilmoitti kättelyssä, että pidä makkaras! Elmo kulki naru soiden metrin edelläni eikä olis vähempää voinu välittää lirkutteluistani tai HK:n sinisestä. Pöydällä seisominen sen sijaan sujui mallikkaasti (valkosipulista ja ronskista kourimisesta huolimatta). Koko arvostelu on luettavissa näyttelysivuilta.

230881.jpg  Ihan näin ei sentään tällä kertaa käynyt...                                                                                                  (Kuvassa Elmo 3kk näyttelyharjoituksissa. )

Matkaseura Aatu, oli kaunis ja tyylikäs ja pokkasi monelaiset palkinnot, joita en maalaisuuttani osaa tässä eritellä (katso Aatun blogi). Onnittelut !