On tämä tautista touhua. Juuri kun alkoi Nitro parantua aivastelustaan (viikon sitä muuten kesti) niin sitten alkoi Elmo pissata verta.  Eläinlääkäri vahvisti epäilyn eli Elmolla oli hormonaalinen eturauhaslaajentuma, johon hoidoksi annettiin hormoonipiikki. Asia oli siis helposti ja nopeasti pois päiväjärjestyksestä, mutta mielen taka-alalle se jäi. Elmon kohdalla suhtaudun erityisellä vakavuudella asiaan, koska Elmon isä Amor jouduttiin lopettamaan vajaan yhdeksän vuoden ikäisenä suuren eturauhasesta levinneen kasvaimen takia.

Sitten hormoonipiikin odotettuihin sivuvaikutuksiin... Muistamme elävästi miten Aatu-kaverin luonne muuttui hormoonipiikin vaikutuksesta (Aatuhan suorastaan otti päiväunia lenkillä ollessaan -ojan penkalla). Ajattelin, että nyt sitten Elmo rauhoittuu ja muuttuu luonteeltaan ja elämme jännittäviä aikoja ja niin edelleen... Ja kitin villat!! Elmon luonteessa ei ole näiden viiden päivän aikana piikin jälkeen tapahtunut MITÄÄN. Voi olla, että se nuolee nyt vieläkin perusteellisemmin tyhjän ruokakupin sekä sisä- että ulkopuolelta, mutta se on sitten siinä. Tarvitaan ilmeisesti paljon enemmän kun pikku-pikku-hormoonit ennenkuin Elmon vauhti laantuu...

Ps. ..vielä Nitrosta... Terveystulokset on nyt sitten lausuttu kennelliitossa. Lonkat A/A, kyynärpäät 1/0 ja polvet 0/0.