Kun me nyt kaikki odottelemme uutta perheenjäsentä Aatun laumaan niin on hyvä hetki vähän taustoittaa asiaa. Nimittäin nyt seuraa sukuselvitystä liittyen pieneen Oona-prinsessaan...

Elmo on Oonan ENO, koska Elmolla ja Oonan äidillä Kaisalla on yhteinen äiti. Nitro on Oonan ENO, koska Nitrolla ja Oonan äidillä Kaisalla on yhteinen isä. Elmo on Nitron ENO, koska Nitron äiti on Elmon sisko. Pysyittekö kärryillä? Ei se mitään. Aatu ei ole Elmon eno, eikä Nitron eno, eikä Oonan eno. Aatu on vaan Setä-mies, jota kaikki fanittaa...

Kirjaimellisesti ottaenhan Elmo ja Nitro ovat kai itseasiassa Oonan Eno-puolia. Mutta jos kaksi puolikasta Enoa laitetaan yhteen niin kyllä siitä ainakin yksi kokonainen Eno tulee, vai mitä?

Kohtalon ja kasvattajien oikuista johtuen Elmo ja Aatu ovat kuitenkin serkkupuolia keskenään. Nitro ja Elmo siis ovat Oonan Kaisa-äidin velipuolia... Elmo ja Nitro eivät kuitenkaan ole siis mitään velipuolia keskenään, mutta Nitron pappa on Aatun setä... tai ehkä setäpuoli... tai siis mahdollisesti ENO-puoli... tai siis.. öö..

Ne lukijoista, jotka ovat edelleen veneessä Enojen kanssa saavat papukaijamerkin. Ne, jotka ovat pudonneet kuin Enot veneestä osaavat toivottavasti uida -pahoittelut, että vesi on niin kylmää tähän aikaan vuodesta.

Kaikeksi lopuksi haluamme siis toivottaa Oonan tervetulleeksi meidän laumaan !

Ps. tämä tarina on tosi