1244306323_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Nitro 9kk, penturyhmän ruusukkeet ja pokaalit.

Tänään tehtiin retki Varsinais-Suomeen. Käytiin Salon näyttelyssä ja sukuloimassa Turussa. Nitro oli Rop-pentu kolmannessa ja viimeisessä pentuluokassaan. Paremmin ei olisi "harjoittelujakso" voinut mennä. Nyt huilaillaan vähän ja loppukesästä siirrytään junioriluokkaan. Elmo sai EH:n, mutta yhtään ei tänään harmita, koska meillä oli Elmon kanssa hauskaa kehässä ja onnistuttiin esiintymään oikein hyvin. Elmo esiintyy tästä eteenpäin eri näyttelyissä kuin Nitro, koska ei ole hauskaa kilpailla perheenjäsentä vastaan (varsinkaan mitään komistusta vastaan...).

Näyttelyn jälkeen mentiin sukuloimaan ja saatiin miettimisen aihetta.. Onkohan meidän koirien kohdalla jonkinlainen "miten käyttäydytään kylässä" -etiketti jäänyt vähän heikolle kouluttamiselle? Nimittäin ensin Nitro nosti jalkaansa ja pissi nojatuolin kylkeen. Sen jälkeen Elmo tyrkkäsi nurin lattialla olleen suuren lasivaasin, joka meni tuhannen sirpaleiksi. Lopuksi Nitro vielä pissasi karvalankamatolle, jolloin poistuimme ripeästi taka-alalle ja ajoimme kotiin...

Harmittaa, että vasta kotimatkalla keksin, että olis pitänyt sanoa niille sukulaisille, että SIRPALEET TIETÄÄ ONNEA !! (heh heh)