814766.jpg

(Kamera ei ollut mukana, joten kuvasaldoa Aatun ja Elmon "viimeistelyleiriltä". Kuten voitte kuvien edetessä huomata, Elmo varsinkin antoi kaikkensa...)

Nyt se on nähty!

Nimittäin erikoisnäyttely. Olihan melkoinen päivä. Hellettä oli noin 28 astetta varjossa. Korvissa kuuluu edelleen hau-hau-haukku ja suljettujen silmien takana vilistää vaalen- ja tummanharmaita, punaisia, isoja ja pieniä länsigöötanmaanpystykorvia.

814768.jpg

Juniorinuoret arvosteli Zidy Munsterhjelm-Ehnberg, joka antoi Elmolle hyvän arvostelun ja Erittäin Hyvän arvosanan. Arvostelu on tuolla omilla sivuillaan. Kehässä oli 13 junioriurosta, joten melkoinen huiske oli, kuten voi kuvitella.

814772.jpg

Minun mielestäni päivä oli kuitenkin Erinomainen kaikin tavoin. Elmo nimittäin päätti, että "Erikoistarjous. Voimassa vain tämän päivän (?)" ja käyttäytyi erittäin hienosti kehässä. Kiskomisesta ei ollut näkyvissä jälkeäkään ja seisominen sekä pöydällä että maassa sujui kuin tanssi. Tällaista käytöstä en näyttelyssä ole nähnyt sitten tammikuisen näyttelyn, jossa osallistuimme pentuluokkaan...

814778.jpg

Kaiken huipuksi Elmo lepäsi häkissään väliajat arvokkaana, haukahtamatta kertaakaan koko päivänä! Elmo ei edes ulvonut (mitä se teki edellisessä näyttelyssä). Totaalisen hämmästyneenä katselen nyt koiraa, joka makaa puhkiväsyneenä lattialla. Kuka se on ja mitä se on tehnyt meidän Elmolle?...

814779.jpg

Kiitos matkaseurasta Tiinalle ja Aatulle.

...ja onneksi olkoon Elmo, joka on hieno koira.