874037.jpg

Elmo etsii yhä itseään. Ammatinvalinnanohjauksessa kerrottiin, että mainosalalla liikkuvat isot rahat. Niinpä Elmo astui pelotta malli-maailmaan. Kilpailu on kuulemma kovaa ja kulissien takana pelataan kieroa peliä, mutta Elmo sanoo ilman epäilyksiä uskovansa itseensä ja lavakarismaansa...

LOISTE-villahousut

874035.jpg

"Tämän syksyn ehdoton IN ovat LOISTE-villahousut. 100% villasta valmistetuissa housuissa et palele pahimmillakaan pakkasilla ja mikä parasta; ne ovat niin tyylikkäät, että voit jättää päällyshousut kokonaan pois ! Muoti-lehti antoi LOISTE-villahousuille viisi tähteä."

METSOLA-vakuutukset

874031.jpg

"Oletko kyllästynyt vilkuilemaan olkasi yli? Oletko kyllästynyt siihen, että kun olet saanut käsiisi jotain arvokasta, sinun täytyy alituiseen pelätä varkaita? METSOLA-vakuutus korvaa pahimman sattuessa. Älä murehdi, hanki METSOLA-vakuutus!"

Itsetunto-ongelmia?

874034.jpg

"Näyttääkö tutulta? Tuntuuko sinustakin, että olet alituiseen sivustakatsoja? Seuraatko sinäkin tapahtumia puskista uskaltamatta tulla muiden pariin? Ratkaisu on uusi itseapuopas REILUSTI JENGIIN, jonka luettuasi vanha minäsi on taakse jäänyttä historiaa!"

Munkki-Uunit

874030.jpg

"Sähkön hinta nousee. Öljy loppuu maailmasta. Mikä on sinun kotisi lämmitysmuoto tulevaisuudessa? Panosta nyt tulevaisuuteen, hanki Munkki-Uuni, jolla lämmität koko kotisi. Eikä siinä vielä kaikki; kun ostat Munkki-Uunin nyt, saat kaksi kuutiota sekaklapia kaupan päälle! Toimi heti."