Ensimmäinen viikko takana -nimittäin siitä, kun Nitro tuli meille. Elmo-parkaa on käynyt sääliksi enemmän kuin kerran. Sitä mukaa, kun Nitro on kotiutunut on Elmo ollut aina vaan kovemmalla pienen elukan kanssa. Elmolla kun tuo kurinpito ei näytä olevan suurimpia vahvuusalueita. Onneksi Räähkä ei vielä pääse sohvalle, jonne Elmolla on lupa paeta sitten kun ei enää jaksa väistellä naskaleita.

2046218.jpg

On kuitenkin myös hetkiä, jolloin Elmo itse houkuttelee Nitroa leikkimään. Ensimmäiset ajojahdit ympäri asuntoakin on nähty. Ja kun Elmo tulee lenkiltä sisälle, on sen ensimmäisenä mentävä katsomaan Nitroa. Joitain kertoja on myös Nitro nukkunut Elmon kylkeä vasten (Elmo tosin vähän pakokauhuisena odottaen, että koska hampaat alkaa loksua).

2046215.jpg             Posteljooni !!

Yksi hauska fyysinen ominaisuuskin on havaittu. Sillä on nimittäin Luppakorva. Vaikka tiedänkin, että tuskin kukaan on kuullut göötistä, jolle olisi jäänyt aikuisena luppakorvat, niin on se vaan huvittava. Ja se on pahentunut (liekö korvat kasvaneet??). Kun Nitro tuli meille, korva lerpatti vain illalla. Tilanne nyt on se, että aamulla kun Nitro herää: molemmat korvat pystyssä. Koko loppupäivän: vasen korva lurpattaa. Katsokaa nyt vaikka näitä kuviakin. Aattelin jo, että kai pitää sitten näyttelyiän lähestyessä alkaa kerätä vinkkejä siitä miten korvan saa pystyyn kehän ajaksi -teippi? Sinitarra?....

2046219.jpg

On se niin suloinen (kun se nukkuu). Ehkä taas ensiviikolla tulee parempilaatuisia kuvia. Nyt sataa vettä, eikä voi edes ulos mennä kuvaamaan.