2030330.jpg

Nitro on nyt täällä. Ensimmäinen yö on takana. Nitro on rento kaveri. Melkein kaikki asiat on sujuneet ongelmitta; tutustuminen uuteen kotiin, riehuvaan eno-koiraan ja uusiin juttuihin muutenkin. Ainoa asia, joka ei ole vielä hallussa on meidän piha, jonka ohi menee kohtuullisesti liikennöity autotie. Ulkoilu siis on vähän pelottavaa, mutta epäilisin että sekin on hallussa päivässä tai parissa.

Elmo on ollut järjettömillä ylikierroksilla uudesta tulokkaasta. Se ei ole ihan vieläkään päässyt selvyyteen mikä tämä pieni, terävähampainen räähkä on. Välillä Elmo yrittää leikkiä Nitron kanssa isojen koirien leikkejä (painimista, jahtaamista...) ja hämmentyy sitten tyystin, kun vauva ei ole juonessa mukana. Kaikkein traumaattisinta on ollut se, että Nitro pyrkii tutkimaan Elmon mahanalusta ja etsii maitobaaria... Elmolla on totaalisen pakokauhuinen ilme, kun Nitron terävähapainen suu lähestyy miehisiä alueita.

Vähemmän traumaattista Elmolle on ollut yllättäen se, että Nitro jakaa tomerasti kaikki lelut.

2030334.jpg

Elmon lempilelu...

2030339.jpg

Elmon luu...

2030342.jpg

Elmon Pallo !!

Kaikki kuvat on nyt täysin suhahtaneita. En kerkee zuumaileen kunnolla. Yritän ottaa parempia kuvia lähipäivinä... Menen kuivaileen mystistä pikkulätäkköä lattialta. Vuotaakohan meillä katto, vai mistä sitä tulee...?? 

Jaa juu. Blogin nimi on vaihtunut. Koittakaa sopeutua, mekin koitetaan...