Meidänkin yli pyyhkäisi eilen ja viime yönä syysmyrsky. Aamu valkeni kylmänä ja aurinkoisena. Lähdin koirien kanssa aamulenkille Yyteriin. Merivesi oli todella matalalla, tuuli oli pyyhkinyt hiekasta kaikki jäljet ja sen jälkeen hiekka oli jäätynyt laajaksi sileäksi kentäksi.

Tuuli oli edelleen melkoinen. Koska poden orastavaa kurkkukipua pääsin samalla reissulla tekemään kenttätutkimusta aiheesta: "sillä se lähtee millä on tullutkin". Tutkimustulokset valmistunevat lähipäivien aikana...

Koirat tarttuvat hetkeen. Juuri mikään ei ole mielestäni upeampaa katseltavaa, kun täysillä juokseva göötti. Mahdollisesti kehitän vielä joskus göötinjuoksunkatseluterapian, jolla voi haihduttaa arkisia murheita mielestään.

Meren väri on mahtavia. Entisenä maakrapuna ja nykyisenä vapaa-aikamerihenkilönä en voi olla ihailematta meren ja hiekan värejä kaikkina eri päivinä kaikissa eri keleissä ja kaikissa eri väreissä. Katsokaa nyt näissäkin kuvissa !

Minulla on tänään syntymäpäivä. Olen jo melko vanha henkilö. Vietetään perhepiirissä, mutta vilkutus nyt kumminkin teille kaikille...