Hymy pyllyyn! Se nyt vaan on ihan MUST ! Ei voi mitään. Koiralla kuuluu olla vaatteet. Eikä mitkä tahansa vaatteet vaan tilanteeseen sopivat vaatteet. turha urputtaa, on oltava nykyhetkessä mukana, sykkeessä tajuuksää?

Ja koirat kunnolla! Ei osoteta mieltä tai näytetä surkeelta ...eikä arvostella kuvioita. Salmiakkikuvio on sitäpaitsi IN. Viime aikoina on ollu melkein kakskyt astetta pakkasta, joten on ihan paikallaankin, että göötille puetaan villapaita! Jaa, että ne ei palele. Niin no ei kylläkään ...paitsi tassuista pitkällä lenkillä. Pitäiskäöhän hankkia kengät ...tai siis tossut ...tai jotkut semmoset? Saiskohan niitäkin vaaleen sinisenä?

Nitron tyylinäytettä yllä ja Elmon alla

Vaikka Elmo ja Nitro osoittautuivatkin erittäin valokuvauksellisiksi joulupukin tuomissa vetimissään niin ihan vakuuttuneeksi ei kuvaaja kuitenkaan tullut tästä tyylikysymyksestä... Göötin paljas turkki kun on MINUN mielestäni kuitenkin paljon ajattomampi ja klassisella tavalla tyylikkäämpi, kun vaatetukset. Toisaalta tietysti jos haluaa olla muodikas eikä klassillinen tai muuta semmosta (vanhanaikaista) niin sehän on makuasia, vai mitä?