Tää on näitä viikkoja, kun ei tapahdu mitään. Enintäänkin ihmiset juoksee töissä ja kärsii yleisestä ärsytys-ahdistus-väsymyksestä. Tavoistani poiketen vuodatan tähän nyt kaksi asiaa, jotka tällä viikolla ottaa päähän -eikä ne mitenkään liity koiriin. Ne liittyy yhteiskunnallisiin kysymyksiin, joista koirien ei -onnekkaita kun ovat- tarvitse välittää mitään.

Ensinnäkin tämä eläkeiän nosto ja kansantalouden katastrofi. Ihmisiltä on kysytty ja ovat vastanneet, että olisivat valmiita joustamaan työelämässä jos saisivat vastineeksi lisää vapaata. Poliitikot ovat sitä mieltä, että työtä täytyy tehdä enemmän ja pidempään. Puolet kansasta on YT-neuvotteluissa ja puolet tapetaan työhön ...että silleen.

Toiseksi suomalainen johtamiskulttuuri. Edelleen liian monissa työpaikoissa on vallalla historiallinen "sinä teet kun minä määrään" -johtamiskulttuuri. Ajatellaan ilmeisesti, että uhkailemalla ja pelottelemalla työntekijöitä sekä tuomalla vielä mukaan pari tuottavuus- ja tavoiteohjelmaa saadaa enemmän ja parempaa työpanosta irti. Kummalla sinä teet parempaa tulosta: kannustuksella ja hyvällä työilmapiirillä vai paineilla ja autoritäärisellä käskyttämisellä?

No, se siitä. Näitä ei tartte kommentoida. Tällä viikolla ei vaan synny mitään hauskaa ja kepeää... Paitsi, että pienistä koirista saa kyllä aina mukavan loppukevennyksen...

Alla pari kuvaa meidän pihalta, jossa pääosassa on tietysti Keppi. Ensimmäisessä kuvassa Nitro pyytää kauniisti ja toisessa Elmon ilme kertoo kaiken.