Onhan ollut komia talvi jo tähänkin asti.. Meillä menee sisäliikuntaraja tossa jossain -15 jälkeen eli sen jälkeen on IHMISILLE liian kylmää tehdä pitkiä ulkoilulenkkejä ...ja sen kyllä huomaa... Koirilla on liikaa virtaa töppösessä, kun ei pääse kunnolla riehumaan. Tänäkin aamuna mittari näytti -25 astetta.

 

Kuvassa yllä Elmo seisoo hienosti näyttelyn pöydällä... Alapuolisesta kuvasta huomataan, että yläkuva oli "vitsi, vitsi vaan." Elmo seisoo hienosti!!  (Kuvaaja: Annamaija Hautala)

Eilen vietettiin sitten lumituiskuista pakkaspäivää lonkkakuvauksessa ja erittäin hyvä päivä siitä tulikin. Kari Ventelä arvioi, että Nitrolla olisi B-lonkat. Toinen kyynärpää on selvä "ykkönen" mutta selkäkuvissa ei ollut mitään poikkevaa. Olen erittäin iloinen, vaikkakaan tietysti koiraa ei lonkkatulos miksikään muuta.

Nitro jatkoi meidän koirien perinnettä, eli liittyi surullisten ulvojien veljeskuntaan..  Sekä Elmo aikanaan että nyt siis myös Nitro kun ovat ulvoneet erittäin surkeasti kohti kattoa nukutuksesta herätessään. Molempien itkeminen myös jatkui iltahämäriin saakka. Elmo oli eilen sitä mieltä, että Nitro on jotenkin mennyt rikki, kun se piippaa niin pahasti ja huoli oli tietenkin kova. Elmo kävi hiipien haistelemassa Nitroa ja ilme oli todella kauhistunut.

Täydellisen "Nitromainen" ilme ylemmässä kuvassa ja hieno seisonta myös Nitrolta alakuvassa. (Nämäkin kuvat Annamaija Hautala).

Viikko sitten käytiin myös näyttelyssä ja sieltä nämä kuvat -sopivat tähän sisäliikuntajuttuun.. Elmo oli Erittäin Hyvä ja Nitro Erinomainen ja tulokset kuvaat täydellisesti tällä kertaa koirien esiintymistä. Elmo pitkältä vuorotteluvapaalta palattuaan selvästi ahdistui ruuhkasta ja metelistä, mutta hillitsi itsensä hienosti eikä esimerkiksi ottanut kantaa toisen uroksen provosoivaan käyttäytymiseen. Nitro taas esiintyi yhtä rauhallisesti ja hienosti kuin aina ennenkin, vaikkakin alkoi myös vähän väsyä loppua kohti.

Nyt molemmat koirat pitävätkin sitten pidennetyn talviloman kaikista näyttelytouhuista ja muista menoista. ...ehkä sitten palataan kehiin, kun Narsissit kukkii (sanoo hän ja katselee ikkunasta korkeita lumikinoksia...).