1709305.jpg

Ruotsin reissu takana ja takki tyhjä. Elmon kanssa oli hieno matkustaa, siitä on kehittynyt tottelevainen ja mukava koira, suorastaan "excellent". Nähty on kaikenlaisia ja kokoisa gööttejä; lauantaina noin sata ja sunnuntaina melkein puolet enemmän. Raskas reissu kylläkin oli. Elmo on nyt niin väsynyt, että saattaa mennä muutama päivä ennnenkuin se alkaa taas muistuttaa itseään. Eipä tässä itsellänikään ole kovin tuore olo... Erikoisnäyttelyssä Elmo oli Very Good ja Maailmanvoittajanäyttelyssä Excellent. Arvostelut löytyvät tuolta omilta sivuiltaan. Elmo esiintyi hienosti.

1709308.jpg          Pieni häkkieläin-parka

Sattumalta satuin MV:ssä ison kehän laidalle juuri kun siellä esiteltiin ruotsalaisia koirarotuja. Kaikki rodut olivat paikalla ja kuuluttaja kertoi aina kustakin rodusta samalla kun sen edustaja tepasteli edestakaisin lattialla. Huomatkaa kuvassa hieno ruotsinlippulattia.

1709312.jpg

Tässä alla (epätarkka) kuva tutun näköisistä koirista... Nuo isot julisteet ruotsalaisista roduista oli hienot ja roikkuvat siis ison kehän laidalla kaikkien loppukilpailujenkin aikana.

1709310.jpg

Meidän matka sujui muutenkin isommitta kommelluksitta. Auto tosin alkoi olla jo takaisin tullessa niin kattoa myöten täynnä tavaraa, että koirat oli ahdettu melkein hansikaslokeroon. Mukana matkaseurana meillä oli Berit koirineen Tampereelta, jonka tavaroihin on jahkaantunut ainakin minun sunnuntain "Utställningkatalogini". Saa nähdä mitä muuta puuttuu, kunhan tavaroita puran.

1709314.jpg

Tässä Elmo hienon WORLD DOG SHOW -ruusukkeen kanssa sunnuntaina. Samana päivänä tuomari oli arvostelussaan huomauttanut, että Elmolla on "pyöreät silmät". ...mikä tulikin heti todistettua vääräksi (aikuisten oikeesti tosta kuvasta alkaa jo näkyä pieni reissuväsymys. Ilme on aika kärsivä...)

1709315.jpg

Laivan hytissä paluumatkalla otetut kuvat. Ensimmäisessä Elmon matkakaverit Pähkinä ja Vuokko. Toisessa Elmo, joka on lopultakin luovuttanut. Ei ollut enää riehujiksi näistä...

1709316.jpg