Hyvää syntymäpäivää Elmolle !!

...Eno-Elmeri nimittäin täyttää torstaina 3 vuotta. Elmo alkaa siis ihan kohta olla aikuinen koira.

1244819957_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Niin omanlaisensa se on, että en oikeastaan vieläkään uskalla sanoa tuntevani sitä läpikotaisin. Elmo on yhtäaikaa rohkea ja arka, sosiaalinen ja jurottaja, älykäs ja tyhmä.

Ihan aina silti Elmon ilmeet ovat kertoneet PALJON ja välillä on täytynyt vahvasti epäillä, että se on suuri koomikko.

1357152.jpg

Elmo ja kuulo:

Elmo kuulee ihan kaiken. Paitsi silloin kun se ei kuule mitään. Elmo kuulee naapurin pihasta askeleita, koska se voi ennakoida että kohta joku paukauttaa auton oven kiinni mitä Elmo pelkää paitsi jos se kävelijä siellä pihalla on naapurin mies, jonka tekemisiä Elmo EI pelkää paukauttipa se mitä ovia hyvänsä tai tekipä mitä tahansa... Elmo ei kuule vaikka huudan sen korvan juuressa mikäli Elmo arvelee, että varsinaista syytä tahi tarvetta kuuntelulle ei ole. Mikäli se kuitenkin arvelee, että on syytä kuulla hiukan niin se sen tekee erittäin paheksuvien ilmeiden kera.

376120.jpg

Elmo ja näkö:

Elmo näkee hyvin. Elmo myös näyttää erinomaisen hyvältä minun silmissäni, vaikkakaan ei useimpien ulkomuototuomareiden mielestä. Nykyisin Elmo enimmäkseen näkee asioita, joita Nitro ei saisi tehdä, mutta tekee kuitenkin. Tämä aiheuttaa Elmossa myös huvittavia ilmeitä häpeästä kauhunsekaiseen paheksumiseen.

609955.jpg

Elmo ja haju:

Elmo haisee hyvältä. Elmo myös haistaa hyvin. Paitsi että se ei ole mikään metsästyskoira, joten se ei välitä metsäneläinten hajuista eikä lähde niitä seuraamaan. Elmo haistaa tarkasti kaikkea mitä sille tarjotaan syötäväksi ja irvistää erittäin pahoinvoivan näköisenä mikäli tarjolla on "peruskauraa".

2100407.jpg

Elmo ja tunto:

Elmolla on erittäin tarkka tuntoaisti. Juuri mihinkään Elmon tassuista ei saa koskea. Elmo myös tuntee tarkasti sen missä on mukavaa ja pehmeää huilata -useimmiten paikka on sohvalla, joko ilman ihmistä tai ihmisen päällä. Elmo ei halua, että sitä silitetään pään päältä, myöskään naamaan ei tarvitse ylenpalttisesti koskea. Mieluiten silityksen ja rapsutuksen tulee tapahtua niskan ja selän alueelle tai mahanahkaan.

Kuraantuminen ei kuitenkaan Elmoa haittaa. Enimmäkseen se ON aina kurainen. Tämä ei kuitenkaan mitenkään Elmon mielestä liity mihinkään tuntoaistiin vaan on osa hevosvoimien aiheuttamaa sivuvaikutusta (katso kohta hevosvoimat).

2033456.jpg

Elmo ja hevosvoimat:

Elmossa on. Siis hevosvoimia. Nämä voimat ilmenevät siten, että vauhtia piisaa. Mikäli energiaa ei pureta riittävästi alkaa Elmo kehitellä sijaistoimintoja. Tämä tarkoittaa sitä, että hevosvoimia löytyy myös korvien välistä. Elmo ei päästä ihmisiään helpolla, mutta kyllä se myös antaa takaisin samalla mitalla kaiken siihen uhratun ajan ja vaivan: Elmo rakastaa ehdoitta ja tunteella!!

Koska myös juhannus osuu tänä vuonna Elmon synttäriviikolle niin toivotanpa nyt sitten samalla kertaa:

Hyvää Juhannusta kaikille !!

690723.jpg