<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Hyvät naiset ja herrat !!

Kuvassa keskellä: Jaxonville Nano Nano eli Nitro

 

2004009.jpg

Nyt on siis eläinlääkärin vahvistus sille, että kaikki miehiset osat on paikoillaan. Lapsen nimi on siis Nitro ja se haetaan meille puolentoista viikon päästä. Nitro siksi, että äidin nimi on Leora Leimahdus, joten tottakai poika on nitroklyseriiniä. Nimestä tuli myös enne, koska empä kyllä olisi etukäteen uskonut, että nitroja tässä odotellessa olisi todella tarvinnut, niin pitkään sitä kesti. Mahtaako nimi olla muutenkin enne...?

2004012.jpg

Nyt alkaa kuumeinen kodin järjestely. Ihan kohta heittäydyn mahalleni lattialle ja alan katsella pentuperspektiivistä huushollia. Aika lailla on mielenkiintoista ja vaarallista tavaraa kertynyt sitten Elmon pentuajan. Elmon kanssakin kävin juuri ensimmäisen vakavan keskustelun tulevista ajoista. Se tuijotti mua melko hölmistyneen näköisenä, joten nähtäväksi jää miten se riiviöön suhtautuu.

2004013.jpg

Hymy on herkässä. Ilmassa on suuren urheilujuhlan tuntua. Saatte suoda anteeksi, että revin teitä joulutunnelmaan, mutta siitä saakka kun sain tänään viestiä lääkärintarkastuksen tuloksista on päässäni soinut taukoamatta “Kilisee, kilisee kulkuset helkkyen, välkkyen...", (joten ei kun kaikki mukaan laulamaan:) "Kilisee, kilisee kulkuset, loistehessa nietosten..."

Näihin kuviin ja tunnelmiin...