Meillä oli eilen Askaisissa N-pentujen tapaaminen. Heti alussa jouduttiin "viralliseen" näyttelyyn. Nitro oli VSP, josta iloitsemme vilpittömästi, vaikka Nitro olikin ainoa uros paikalla... Elmosta on aina otettu valokuva, kun se on saanut ruusukkeen, joten niin otettiin tänä Aamuna Nitrostakin...

   

Melkein saatiinkin hieno ja ylväs seisontakuva aikaiseksi, jossa Erinomainen- ja VSP-ruusukkeet liehuvat hiljaa tuulessa...

Näyttelyn jälkeen oli temppukisa (nyt harmittaa, että en älynnyt laittaa Nitroon kiinni noita ruusukkeita -olis taatusti sulattanu tuomarin sydämen). Temppukisan jälkeen oli vielä juoksukisa. Nitro ei voittanut yhtäkään kilpailua, mutta tuomarit oli puolueellisia ja Nitro herrasmiehenä antoi siskojensa voittaa.

Hienoa oli nähdä siskoja Novaa, Millaa ja Nekkua. Kaikista on tullut hienoja nuoria neitejä ja niin erinäköisiä, vaikka pentuna olivat kuin identtiset kuutoset.

Erityiskiitos Riitalle ja Matille, jotka olivat nähneet paljon vaivaa ja järjestäneet upeat ruusukkeet muistoksi. (Nuo Nitron ruusukkeet tosin hiukan vettyivät sattuneista syistä. Etenkin sen jälkeen kun Nitro yritti haudata ne hankeen: seuraava kuva...)

Lopulta Nitro ajattelin, että OLKOON, kun ei kerran irtoa ja kirmasi Elmon perään...