Me olemme saaneet vieraaksemme muutamaksi päiväksi herttaisen ja suloisen nuoren neidin Raumalta...

1130617.jpg

No, ei tuo kuva nyt ihan puhdasta totuutta kerro. Molempien ilme vain on niin harvinaisen ja uskomattoman mahtava, että yllä oleva kuva oli pakko laittaa.

1130618.jpg

Ihan oikeastihan siis on kysymys aurinkoisesta Hedda-neitokaisesta. Heti alusta asti oli selvää, että vaikka valtataistelua ei tarvitakaan niin lelujen, luiden ja keppien suhteen neiti H määrää. Tosin Hedda on osoittautunut aika sympaattiseksi johtajaksi sikäli, että jos Elmolla on lelu niin se pitää reilussa ajojahdissa saada Elmolta putoamaan. Hedda ei määrää sitä Elmolta pois. Tosin sen jälkeen kun neiti H on lelun saanut, se sitten onkin vain Heddan, eikä ajojahdista toisin päin edes puhuta.

1130615.jpg

Epäilin, että ruokailuista tulee kalabaliikki. Ei tullut.

Yön koirat nukkuivat alakerrassa. Hedda ei uskaltanut illalla kiivetä portaita vinttiin. Aamu koitti ja aivot olivat työskennelleet nukkuessa... Aamulla Hedda on nyt toistuvasti kivunnut portaat ylös -piipittää sitten portaitten yläpäässä kun ei uskalla tulla alas... (ja Elmo ihmettelee).

Heijastinvaljaat Hedda hyväksyi heti, kun selitin, että kaupunkilaisneidit ovat tarkkoja muotiseikoista ja että heijastimet ovat "Elmomaassa" ehdoton syksyn IN-juttu...

1130619.jpg

Hedda ja valjas-eleganssia.

Tänään käytiin Yyterissä juoksemassa. Nyt ne kuorsaavat molemmat kyljellään olohuoneen lattialla. Taloon on laskeutunut Rauha. Taidan mennä keittämään kupposen kahvia ja huokaisen hetken, ennenkuin ne taas heräävät, hypäävät päälleni sohvalle ja alkavat siinä painia ja pureskella toisiaan (ja kaikkea mikä jää vahingossa väliin)...

1130621.jpg

Merisää tänään Porin edustalla: "Kylmää ja tuulista. Meri kilisee jäähileissä, mutta on vielä avoin."