Olipa show tosiaankin. Raumalaiset oli tilanneet hirmumyrskyn viihdyttämään näyttelyväkeä, ettei vaan ala pitkästyttämään... Vettä ei kylläkään satanut, ei sen puoleen luntakaan, mutta tuuli oli sitä luokkaa, että lentäviä telttoja sai väistellä ja uusi hieno häkki (pyörien päällä...) meinasi karata käsistä pahemin kuin kevytkupoli aikanaan. Ei silti, ei meillä ole mitään extreme-urheilua vastaan...

Tuomarin mielestä Elmo oli erinomainen, ja sai vielä varasertinkin...

598659.jpg    "Mun kampaus menee sekasin ja silmissä on hiekkaa!! Diivaile nyt sitten tässä..."

Tällä kertaa kaikki sujui mukavasti. Taikasana oli lihapulla, jolla homma hoitui ok. Lenkkimakkara-ajat ovat auttamattomasti takana... Elmon seuraava näyttelykoitos on heinäkuun alussa Visbyssä. Mitäköhän olutmakkaraa me ruotsista sille löydetään... Tuomari on muuten sama, joten päästään vertaamaan kuinka paljon tuomarin mieli reilussa kuukaudessa muuttuu.

Paras uros -kehässä Elmo hoksasi ilokseen ja esittäjän kauhuksi, että paras kaverikin on paikalla...

598060.jpg    "HEI, kato Aatu on täällä! Nyt leikitään...."

Onneksi kuitenkin suurilta tragedioilta vältyttiin. Elmon kokonaissaldo oli lopulta jotenkin näin: JUN ERI1 PU4 VASERT. 

Vielä piti ryynätä kasvattajaryhmässä kertaa kaksi. K-tytöt laittoivat vuorotellen Elmoa järjestykseen. Kokemusta rikkaampana ollaan senkin jälkeen. Eipä ole Elmo-raukka ollut koskaan nuoren elämänsä aikana niin väsynyt kun tämän koitoksen jälkeen.

598057.jpg    Tässä vielä näyte siitä miten kehässä kuljetaan. Hetkittäin se näytti juuri näin hyvältä...

Ps. Arvostelu on luettavissa näyttelysivuilta, kuten aina.